Taking too long? Close loading screen.

Hanekleiva Næringspark vokser – PostNord etablerer ny logistikkterminal

Vi har jobbet med utvikling av Hanekleiva Næringspark i mange år. Fra 2013 var ansatte hos oss delaktig i prosessen Asko kjørte for å finne en ny lokalisering til sitt lager vest for Oslo. De landet til slutt på en tomt på ca. 150 dekar i Hanekleiva.
I 2016 startet utviklingen av tilsammen 310 dekar på andre siden av fylkesveien, hvor vi i første omgang var involvert i 140 dekar av dette området. Fra 2019 har vi vært engasjert av Kjeldaas i utviklingen av de innerste 170 dekar som nå opparbeides til næringstomer og hvor PostNord har sikret seg 43 dekar.

PostNord har kjøpt en tomt på ca. 43 mål som er spesialdesignet for selskapets behov for en effektiv drift. Logistikkselskapet ønsker å være best mulig rustet for fremtidens pakkevolumer, hvor etableringen i Hanekleiva Næringspark blir strategisk viktig.

– Vi øker vår produksjonskapasitet vesentlig, hvor vi ønsker å ta en sterkere posisjon i det norske netthandelsmarkedet. Vi bygde nylig ut terminalen på Langhus, og med det viser vi at aktører i vår bransje kan og må satse for å sikre fremtidens logistikkløsninger. Den nye terminalen vil ha en kapasitet på 150 000 pakker i døgnet. Utviklingen av eiendommen starter omgående og vi jobber med en fremdriftsplan, hvor terminalen skal settes i drift etter sommeren 2022. Vi har hatt et godt og tett samarbeid med Kjeldaas og Trippel Eiendom, og vi er glade for å endelig ha sikret oss en tomt som gir oss mulighet til at vi kan utvikle oss videre, sier administrerende direktør i PostNord, Robin Olsen.

Ønsker du å være del av det nye lager- og logistikkmiljøet sentralt beliggende ved E18 – ta kontakt. I Hanekleiva Næringspark er det fortsatt muligheter å tilpasset en eiendom for leie.

Informasjon

Type
Lager/logistikk
Adresse
Tomt
170 mål
Eier
Kjeldaas og Trippel Eiendom med flere
Status
Under utvikling
Bildegalleri
Video
Start video

Kontakt oss

Ove Byrmo

Eiendomsutvikler

Stine Søsveen

Eiendomsutvikler