Taking too long? Close loading screen.

Tomter til salgs eller prosjekter til leie – Hanekleiva Næringspark

Vi har jobbet med utvikling av Hanekleiva Næringspark i mange år. Fra 2013 var ansatte hos oss delaktig i prosessen Asko kjørte for å finne en ny lokalisering til sitt lager vest for Oslo. De landet til slutt på en tomt på ca. 150 dekar i Hanekleiva. I 2016 startet utviklingen av tilsammen 310 dekar på andre siden av fylkesveien, hvor vi i første omgang var involvert i 140 dekar av dette området. Vi jobbet med både område- og detaljregulering, samtidig som vi starter markeds- og salgsarbeidet for å skape interesse for den nye næringsparken.

I tett samarbeid med tidligere Sande Kommune, nå Holmestrand Kommune, og grunneierne i området, startet vi i 2018 opparbeidelse av 7 tomter i størrelsen 3 til 50 dekar. I 2019 og 2020 ble alle tomtene overlevert nye eiere. I Trippel-systemet sitter vi igjen med to eiendommer, Orhusveien 9 og Orhusveien 10 som vi utvikler for leietakere.

Nå har markedsarbeidet med de siste 170 dekar startet. Sammen med grunneier Kjeldaas har opparbeidelse av 10 tomter fra 5 til 44 dekar, startet.
Vi har interessenter på flere av tomtene, og to av tomtene skal vi nå utvikle for brukere i samarbeid med Kjeldaas.

Ønsker du å være del av det nye lager- og logistikkmiljøet sentralt beliggende ved E18 – ta kontakt. I Hanekleiva Næringspark er det fortsatt muligheter for å kjøpe en tomt, eller å tilpasset en eiendom for leie.

Share on facebook
Share on linkedin

Informasjon

Type
Lager/logistikk
Adresse
Tomt
170 mål
Eier
Kjeldaas og Trippel Eiendom med flere
Status
Under utvikling
Bildegalleri
Video
Start video

Kontakt oss

Ove Byrmo

Eiendomsutvikler

Stine Søsveen

Eiendomsutvikler